
teslimat
Taylor of Old Bont Street Sandal Ağacı Tıraş Kremi 150gr
Stokta var
Saat 12:00'ye kadar verilen siparişler aynı gün kargoda.
En geç 24 saatte kargoda.
Ürün Bilgileri
Marka
Taylor of Old Bond Street
Barkod
696770010013
Stok Kodu
45122
Açıklama
Taylor of Old Bond Street'in klasiklerinden biri. Tüm ıslak tıraş tutkunlarının bildiği, lüks ve erkeksi sandal ağacı kokusuna sahip bu tıraş kremi, eşsiz derecede pürüzsüz ve kremsi bir köpük oluşturarak ferahlatıcı bir tıraş deneyimi sunar.
Sandal ağacı kokulu tıraş kremi, son derece pürüzsüz bir tıraş sağlayan zengin ve kremsi bir köpük oluşturur. Paraben içermez, tüm cilt tipleri için uygundur.
Nemlendirici ve koruyucu özellikleriyle zengin olan bu ürün, cildinizi yağlı bir kalıntı bırakmadan yumuşak ve pürüzsüz hissettirir. Açıldıktan sonra 12 ay içinde kullanın.
Sandal ağacı - Üst notalarında sardunya, lavanta, biberiye ve sıvı amberin yer aldığı, orta notalarında karanfil, eğrelti otu ve portakal çiçeğinin bulunduğu, paçuli, sandal ağacı, pudralı misk ve kaya gülüyle zenginleştirilmiş klasik bir koku.
Çevresel nedenlerden dolayı Taylor tıraş kremleri artık plastik iç kapakla birlikte satılmamaktadır. Kremlerin düzensiz boşluk yapılarına sahip olması ve yüzeylerinin tamamen pürüzsüz olmaması oldukça normaldir. Bu durum kremin kalitesini etkilemez ve kusur olarak değerlendirilmemelidir.
İçindekiler: Su (Aqua), Stearik Asit, Miristik Asit, Potasyum Hidroksit, Hindistan Cevizi Yağ Asidi, Gliserin, Parfüm (Koku), Trietanolamin, Sodyum Hidroksit, Benzil Alkol, Metilkloroizotiyazolinon, Metilizotiyazolinon (Parfüm İçeriği: Linalool, Geraniol, Benzil Salisilat, Sitronellol, Eugenol, Benzil Benzoat, Benzil Sinamat, Evernia Furfuracea Özü, Evernia Prunastri Özü, Limonene, Kumarin)

