Marka: KUECHENPROFİ
Ürün Kodu: 1005172800
+ ele güvenli bir şekilde oturur
+ otlar, kuruyemişler, çikolata için
+ ekstra keskin bıçaklıOtlar geleneksel olarak mutfakta kök salmıştır. Özellikle taze kullanıldığında yemeklere lezzet katarlar. KÜCHENPROFI'nin doğrama bıçağı frenk soğanı, maydanoz kesmek için mükemmeldir. Özel bıçak ..
2.900,00TL
Marka: KUECHENPROFİ
Ürün Kodu: 1066663012
+ mükemmel şekillendirilmiş burgerler + yapışmaz kaplamalı + kolay kullanım Şehirdeki en iyi hamburgerler artık sizlerden. KÜCHENPROFI'den hamburger presi sayesinde. Et kütlesini alt kalıba yerleştirmeniz ve ardından üst kısmı bir damga gibi üzerine bastırmanız yeterlidir. Mükemmel, eşit kalınl..
2.000,00TL
Marka: BURGVOGEL
Ürün Kodu: 6510.951.15.0
15 cm Satır ağzı uzunluğudur. Sap dahil değildir. BAKIM TALIMATIMIZ:Sadece sıcak suda temizleyin (az miktarda bulaşık deterjanı kullanın).Meyve, sebze ve hardal kalıntıları ile soslar bir an önce tamamen temizlenmelidir, aksi takdirde bu ürünlerde asitlerin neden olduğu ..
9.000,00TL
Marka: BURGVOGEL
Ürün Kodu: 4370.401.17.6
17 cm satır kısmının uzunluğudur. BAKIM TALIMATIMIZ:Sadece sıcak suda temizleyin (az miktarda bulaşık deterjanı kullanın).Meyve, sebze ve hardal kalıntıları ile soslar bir an önce tamamen temizlenmelidir, aksi takdirde bu ürünlerde asitlerin neden olduğu pas lekeleri ola..
4.500,00TL
Marka: BURGVOGEL
Ürün Kodu: 4510.401.18.0
18 cm satır bıçak kısımının uzunluğudur. Sap dahil değildir. BAKIM TALIMATIMIZ:Sadece sıcak suda temizleyin (az miktarda bulaşık deterjanı kullanın).Meyve, sebze ve hardal kalıntıları ile soslar bir an önce tamamen temizlenmelidir, aksi takdirde bu ürünlerde asitlerin ne..
4.900,00TL
Marka: CARL MERTENS
Ürün Kodu: 5 3034 6060
Carl Mertens Solingen Sap ile Uzunluğu: 35cm Bıçak Uzunluğu: 16 cm Kalınlık: 3mm~ Metz Solingen’de üretim yapan Carl Mertens firması tarafından bir mutfak bıçağı olarak tüm ihtiyaçları karşılamaya yönelik üretilmiş ve geliştirilmiştir. Ayrıca mükemmel bir uyu..
8.400,00TL
Marka: BURGVOGEL
Ürün Kodu: 7510.211.15.0
15 cm satırın bıçak ağzıdır.BAKIM TALIMATIMIZ:Sadece sıcak suda temizleyin (az miktarda bulaşık deterjanı kullanın).Meyve, sebze ve hardal kalıntıları ile soslar bir an önce tamamen temizlenmelidir, aksi takdirde bu ürünlerde asitlerin neden olduğu pas lekeleri olacaktır.
Asla ..
5.100,00TL
Gösterilen: 1 ile 8 arası, toplam: 8 (1 Sayfa)